Subscribe:
  • GLADIJATORI naredne utakmice

    Mostar 24.05.2015 Nedelja - seniori

    Tomislavgrad 31.05.2015 Nedelja - seniori

    Medjunarodni turnir "Pobednik 2015" Beograd 12,13,14.06.2015 - seniori

  • Gladijatori 3. u BiH Rugby 7's (seniori)

    Zacrtani CILJ ostvaren,pored svih problema,povreda,bolesti,matura,eskurzija,slika govori MILION riječi.

  • Kadeti uspješni u Zenici

    Mlada ekipa Derventskih Gladijatora debitovala je na turniru za kadete u Zenici 17.05.2015. Ostvarili su zapazen rezultat te ostvarili dvije pobjede i jedan poraz. Rezultat nije bio u prvom planu medjutim dosao je sam od sebe sto dokazuje da se u klubu prije svega pravilno i kvalitetno radi.

“Gladijatori” počinju pripreme za novu sezonu!

        Novogodišni i božićni praznici su iza nas, pa je samim tim vrijeme da se krene u nove pobjede. Početak priprema je planiran za 22. januar, a trener Petković na prozivci očekuje 26 igrača. Iz kluba su naglasili da se nadaju da će pripreme proteći u najboljem redu i prije svega po planu, te da neće doći do neželjenih povreda i odsustva igrača. Pripreme su planirane u tri ciklusa tako da će obuhvatiti sve segmente koji su potrebni da bi se igrači maksimalno spremili za novu sezonu.
Prvi dio priprema će se odvijati u teretani. Planirano je da se održi 18 treniga na kojim će se raditi na sticanju fizičke snage i na jačanju određenih grupa mišića, dok je drugi ciklus posvećen sticanju kondicije. Dio tog ciklusa biće odrađen u sportskoj dvorani, a dio bi trebao da se odradi na Babinom Brdu. Treći, poslednji ciklus je vezan za rad sa loptom. Ishod i početak treće faze prvenstveno zavisi od vremenskih uslova jer je teren Srednjoškolskog centra u jako lošem stanju. U okviru ovog dijela odigraće se i tri prijateljske utakmice protiv RK „Tomislavgrad“, RK „TRK“ i RK „Rudar“, tako da će se tek nakon tih utakmica steći kompletan utisak o uspješnosti priprema i spremnosti ekipe.
     Uprava kluba poziva sve zainteresovane sugrađane da se prodruže besplatnim treninzima i oprobaju u ragbiju!

0 komentari:

Постави коментар